China Tractorkipwagen fabrikant

30 Jaar Deskundigheids van Tractorkipwagen!

nieuws

June 16, 2019

Hoe te om Uw het Werkefficiency op Bergachtig Gebied te verbeteren

 

 

 

Hoe te om Uw het Werkefficiency op Bergachtig Gebied te verbeteren

De mensen werken op bergachtig gebied altijd komen over problemen van vervoer. Optimaliseer hoe te om uw het werkefficiency langs uw optie van ladingsvervoer te verbeteren? Hier zijn sommige uitstekende hulpmiddelen om dit probleem op te lossen.

 

Al Kipwagen van de Terreintractor

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw het Werkefficiency op Bergachtig Gebied te verbeteren  0

 

Goedkeuring van China articuleerde tractor aangezien de landbouwtractor.sunlight-tractorkipwagen uw problemen voor uw taai bergachtig plattelandsgebied van het vervoerwerk en landbouwbedrijf voor vervoer van landbouwproducten zoals rijst, bamboe, hout, fruit, van de oliepalm, durian, van het ananas en landbouwbedrijfgebruik materialen zoals meststof kan het meest oplossen, hulpmiddelen, grond, zand en ook nuttig in bouwwerf en kort afstandsvervoer. Het wordt wijd gebruikt op het zuiden van China en het westen heuvelig plattelandsgebied en het betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen bewezen. Het is arbeidsbesparing met lagere kosten en sterke macht voor het landbouwbedrijfwerk dat de stortplaatsvrachtwagen geen gebruikers met tastbare economische voordelen verwezenlijken en kan leveren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw het Werkefficiency op Bergachtig Gebied te verbeteren  1

 

Van paardekracht 18 aan 95 paardekracht, 1 ton aan 10 ton nuttige ladings, kan de de tractorkipwagen van het enige zetelzonlicht als vervoervoertuig of platform voor specialistenmateriaal presteren.

 

Hoewel dit vechile duurder dan normale tractoren, wegens zijn langere chassis en laag zwaartepunt, het kan uw beste keus voor uw hellingswerk zijn is.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw het Werkefficiency op Bergachtig Gebied te verbeteren  2

Contactgegevens