China Tractorkipwagen fabrikant

30 Jaar Deskundigheids van Tractorkipwagen!

nieuws

June 15, 2019

ZONLICHT, sinds jaren '70

桑铼特--曙光, 始于 1970

ZONLICHT, sinds jaren '70

 

桑铼特位于 „中国工程机械之都 „长沙市。多年来致力于山地拖拉机的研发生产。是山地运输拖拉机和轻型履带拖拉机领域的专业厂家。

Het ZONLICHT wordt gevestigd in Tchang-cha, de hoofdstad van Machines in China, dat zich in de loop van de jaren door zich uitsluitend in de productie van landbouwmachines voor bergachtig gebied, vooral te specialiseren professioneel op off-road vervoervoertuigen en lichte kruippakjetractoren heeft ontwikkeld.

 

桑铼特诞生于 70 年代一个制造喷雾机的国营小农机厂, 年开始试制山地四驱拖拉机 van 1988, 改制私有化 van 2005, 桑铼特开始得以迅速发展。

Geboren van waren de kleine staatsbedrijven (SOE) in jaren '70, ZONLICHT een kleine fabriek vervaardigde spuitbus. In 1988, evolueerde het ZONLICHT door het ontwerp van de eerste vervoervoertuigen met off-road kenmerken voor landelijk bergachtig gebied in zuidelijk China. Sinds privatisering in 2005, groeit het ZONLICHT snel tot nu.

 

 

桑铼特始终聚焦于山地农机的研发, 积累了丰富的经验, 并始终以质量和效率为公司的发展生命线。

Het ZONLICHT heeft altijd zijn middelen op dit professionele gebied geconcentreerd, accumulerend niveaus van deskundigheid die de levering van beste producten uitdrukkend de essentie van kwaliteit en efficiency waarborgen.

 

桑铼特山地运输机械和山地耕种机械紧跟市场变化, 贴近客户需求, 将质优价廉这一理念注入我们的每一款产品, 桑铼特自行研发设计了车桥, 变速箱以及其他机械部件, 确保了产品的可靠性的同时将价值传递给客户, 深受客户的喜爱, 成为大部分客户的首选。

今天, 桑铼特已经是山地拖拉机行业的领导者。

Het ZONLICHT heeft zijn assortiment dicht bij de echte eisen van klanten ontwikkeld die een machine met betrouwbare kwaliteit maar aanvaardbare kosten nodig hebben.

De specifieke assen en de toestellen en andere mechanische structuurcomponenten in deze voertuigen worden ontwikkeld door ZONLICHT: taxeert zo overdracht aan klanten. Op bergachtig plattelandsgebied en aanplantingsgebied, is het ZONLICHT de eerste keus van de meeste klanten.

Tegenwoordig is het ZONLICHT één van de belangrijke fabrikanten van vervoerders.

 

laatste bedrijfsnieuws over ZONLICHT, sinds jaren '70  0

Contactgegevens